6 en 7 Juli 2013: Dollemansdagen
Alles over Zaterdag 6 Juli 2013Meer informatie?Alles over de kaartverkoopWaar is het?Alles over Zondag 7 Juli 2013Lees het laatste nieuws!
 

DE EERTSE ARTIESTEN IN HET PROGRAMMA ZIJN BEKEND!

Zoals al eerder gemeld is de organisatie van de Dollemansdagen al een tijd terug weer begonnen met de voorbereidingen voor de editie van 2014. Voor de organisatie was het al snel duidelijk dat het moeilijk zou worden om de versie van 2013 te overtreffen. Door te kiezen voor een compleet en breed programma, voor ieders wat wils, hoopt de organisatie veel bezoekers te trekken en te vermaken. 

Het evenement moet aanspreken bij de jeugd, de jongeren en volwassenen. Vanuit deze gedachte is er besloten dat iedereen onder de 18 jaar gewoon welkom blijft, maar alcoholgebruik wordt door de neiuwe regelgeving wel verboden voor deze groep.

In de komende weken zal het gehele programma duidelijk worden. 
Voor nu zijn inmiddels bekend:

DEF AMERICANS (Johnny Cash coverband)

PATER MOESKROEN (Folk, feest en ballades)

PARTY ANIMALS (happy hardcore)

...................................

...................................

...................................

Inschrijven voor de zeskamp kan ook weer!
Deelname kost € 20,- per team van 6 deelnamers + coach.
Opgeven kan aleen via dollemansdagen@gmail.com. Omdat er een maximaal van 30 teams aan de zeskamp zit verzoeken we dit zo snel mogelijk te doen.

Foto's van 2013 zijn nog steeds hier te zien. 

Tot volgend jaar!Een organisatie kan niet zonder medewerking van verschillende partners en adverteerders.

De horecapartners van 2013 zijn:

De terreinpartners voor 2013 zijn:

De adverteerders van 2013 zijn:


Terug naar homepage met actueel nieuwsVolg de Dollemansdagen via Twitter!Volg de Dollemansdagen via Twitter!Ga naar de Dollemansdagen Facebook pagina! Lees meer over De CoronasLees meer over Henk WijngaardLees meer over De LawineboysLees meer over DJ Jerome