6 en 7 Juli 2013: Dollemansdagen
Alles over Zaterdag 6 Juli 2013Meer informatie?Alles over de kaartverkoopWaar is het?Alles over Zondag 7 Juli 2013Lees het laatste nieuws!

Kaartverkoop

Wanneer de verkoop van tickets voor de zaterdagavond start is nog niet bekend.                 
Ook de kosten zijn nog niet bepaald.

Deze info zal spoedig bekend gemaakt worden.

Tickets zijn in de voorverkoop aan te schaffen bij:
Snackbar De Schaans, Schansstraat 37 in Raamsdonk
Cafe-Zaal Het Vermaak, Schansstraat 41 in Raamsdonk
Van Strien Diervoeders, Heemraadsingel 10 in Raamsdonk

Bezinestation Ekelschot, Kerklaan 15b in Raamsdonksveer

Voor grote groepen en bezoekers van verder weg (ca. 25 km) is het mogelijk om per e-mail tickets aan te kopen. Tickets aankopen kan door onderstaande gegevens (ingevuld) te mailen aan  dollemansdagen@gmail.com.

Naam:
Adres:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Aantal tickets:

Na betaling per bank zullen de kaarten, op vertoon van e-mail/betalingsbevestiging bij de tent afgehaald kunnen worden. Betaling dient dus altijd vooraf te gebeuren.

Bij het aanschaffen van een entreebewijs gaat u akkoord met de huisregels behorende bij de Dollemansdagen. Deze zijn te lezen in het bovenstaande menu onder de knop informatie.Een organisatie kan niet zonder medewerking van verschillende partners en adverteerders.

De horecapartners van 2013 zijn:

De terreinpartners voor 2013 zijn:

De adverteerders van 2013 zijn:


Terug naar homepage met actueel nieuwsVolg de Dollemansdagen op Twitter!Volg de Dollemansdagen via Twitter!Ga naar de Dollemansdagen Facebook pagina! Lees meer over De CoronasLees meer over Henk WijngaardLees meer over De LawineboysLees meer over DJ Jerome