6 en 7 Juli 2013: Dollemansdagen


Alles over Zaterdag 6 Juli 2013Meer informatie?Alles over de kaartverkoopWaar is het?Alles over Zondag 7 Juli 2013Lees het laatste nieuws!

Waar moeten we zijn? 

Ook dit jaar wordt het feestterrein aangelegd op een perceel van P en M Verschuren aan de Kerklaan 1, 4944 VA in Raamsdonk.

De locatie bevindt zich aan de noordzijde van de snelweg A59 ter hoogte van de Lambertuskerk. Het feestterrein is voor langzaam verkeer uit Raamsdonk, Waspik en Dongen vanuit de kern Raamsdonk (via het tunneltje onder de A59) gemakkelijk en snel bereikbaar. 

Voor overige bezoekers is het terrein vanuit de richting Breda/Utrecht via Raamsdonksveer (over de Kerklaan), vanuit de richting Den Bosch via Waspik (door de kern Raamsdonk) en vanuit het land van Heusden en Altena (over de Werfkampseweg) goed bereikbaar.  


Grotere kaart weergeven

Bij het feestterrein zijn openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zullen de medewerkers van de Dollemansdagen u begeleiden naar extra parkeerplaatsen. Parkeren in de bermen is uitdrukkelijk niet toegestaan en geheel voor eigen risico. De organisatie wil bezoekers uit de nabije omgeving wel met klem vragen te voet of op de fiets te komen.  

Er is geen overnachtingsmogelijkheid op of bij het terrein van de Dollemansdagen. Mocht iemand behoefte hebben aan adressen van overnachtingsmogelijkheden in de omgeving zijn deze via dollemansdagen@gmail.com op te vragen.Een organisatie kan niet zonder medewerking van verschillende partners en adverteerders.

De horecapartners van 2013 zijn:

De terreinpartners voor 2013 zijn:

De adverteerders van 2013 zijn:


Terug naar homepage met actueel nieuwsVolg de Dollemansdagen op Twitter!Volg de Dollemansdagen via Twitter!Ga naar de Dollemansdagen Facebook pagina! Lees meer over De CoronasLees meer over Henk WijngaardLees meer over De LawineboysLees meer over DJ Jerome