6 en 7 Juli 2013: Dollemansdagen
Alles over Zaterdag 6 Juli 2013Meer informatie?Alles over de kaartverkoopWaar is het?Alles over Zondag 7 Juli 2013Lees het laatste nieuws!

DEF AMERICANS

Op zaterdag 5 juli worden de Dollemansdagen afgetrapt met een ode aan een legendarische artiest en persoonlijkheid: Johnny Cash. De Def Americans weten op verbluffende wijze de nummers van Johnny Cash te vertolken. Een genot voor elke muziekliefhebber!

De Def Americans zijn niet af te doen als de eerste de beste Johnny Cash coverband. De Eindhovense band speelde onder andere in de mega-tent op de Zwarte Cross, in het Paradiso en de Effenaar. “De band schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings reeks.”

PATER MOESKROEN

Laat maar waaien, Joost (is anders geaard), Dansen of Roodkapje. Vrijwel iedereen kent de nummers en komende zomer zullen ze weer live te horen zijn tijdens de Dollemansdagen. In navolging van Rowwen Hèze het afgelopen jaar, treed Pater Moeskroen na zeer lange tijd weer op in Raamsdonk.

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten, hetgeen resulteert in het herkenbare Moeskroen-geluid. Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst tien theaterprogramma’s achter de rug en zijn er 18 albums en 5 dvd’s verschenen. Met hun ‘louter hits’ show wordt het gegarandeerd een feest voor jong en oud tijdens de Dollemansdagen!

PARTY ANIMALS

Voor het eerst in de geschiedenis van de Dollemansdagen staat er een 90’s act op het programma! Op zaterdag 5 juli zullen de Party Animals de avond een laatste energy boost geven. Voor de meesten behoeven de Party Animals weinig introductie. Wanneer de eerste klanken van ‘Have you ever been mellow’ of ‘Aquarius’ klinken, gaat het los.

Met oud en nieuw ‘95/’96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD "Gang Of 4" uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen, inclusief de bijbehorende videoclips op DVD. Nu, zeventien jaar later en meer dan 1000 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

............................

............................

Al met al dus reden genoeg om naar de zaterdag van de Dollemansdagen te komen!

De kaartverkoop is inmiddels gestart, meer info in het bovenstaande menu onder de knop tickets. De kassa/tent gaat om 20:00 open, het programma start om 20:30.Een organisatie kan niet zonder medewerking van verschillende partners en adverteerders.

De horecapartners van 2013 zijn:

De terreinpartners voor 2013 zijn:

De adverteerders van 2013 zijn:


Terug naar homepage met actueel nieuwsVolg de Dollemansdagen op Twitter!Volg de Dollemansdagen via Twitter!Ga naar de Dollemansdagen Facebook pagina! Lees meer over De CoronasLees meer over Henk WijngaardLees meer over De LawineboysLees meer over DJ Jerome