6 en 7 Juli 2013: Dollemansdagen
Alles over Zaterdag 6 Juli 2013Meer informatie?Alles over de kaartverkoopWaar is het?Alles over Zondag 7 Juli 2013Lees het laatste nieuws!

Zondag vertrouwd als andere jaren. 

Tentmis.
De dag begint met een traditionele tentmis.  Om 10:30 zal Pastor Bollerman starten met de heilige mis . Deze mis zal muziekaal ondersteund worden door Mike Hofkens en Marcel Timmermans.  Ieder jaar wordt de tentmis druk bezocht en hoort deze ook echt bij de Dollemansdagen. Na afloop van de tenmis is er voor de bezoekers gratis koffie, thee en cake. De organisatie wil bezoekers wel met klem vragen te voet of op de fiets te komen.

Zeskamp.
Daarna start de de spectaculaire 6-kamp, waarbij er door 30 teams wordt gestreden om eeuwige roem.  Dit jaar zijn het oude en nieuwe spellen die voor een gevarieerd programma zorgen. Kracht, slimheid, inzet en durf zullen het verschil gaan maken.

Party DJ Jerome zal de gehele dag zorgen voor de presentatie en muziek!

Canvas! Rockin'Hoempa.
Al zolang Canvas! Rockin' Hoempa bestaat, betreedt deze Raamsdonkse band ieder jaar als afsluiter het podium van de Dollemansdagen. Speciaal voor de bandleden, maar ook voor het publiek. Het enige optreden wat de band ieder jaar geeft in thuisbasis Raamsdonk. Ook dit jaar zal, na de zeskamp, CANVAS! de Dollemansdagen afsluiten met twee uur echte Raamsdonkse Rockin’ Hoempa!

Dat het ook dit jaar weer een speciaal optreden zal zijn is niet zo moeilijk te bedenken natuurlijk… Zeker niet als we vertellen dat CANVAS! sinds november 2012 geen officiële optredens meer gedaan heeft ivm het vertrek van accordeonist Heino Oome. Na een intensieve zoektocht wist CANVAS! in april te melden dat zij een nieuwe toetsenkoning hadden gevonden in de, uit Oosterhout afkomstige, Jeroen van den Bosch en dus met een nieuwe bezetting door zouden gaan!

In de tussentijd hebben de overige leden van het Rockin’ Hoempa Orchestra natuurlijk niet stil gezeten. Nee, verre van! Er werden nieuwe kostuums bedacht, een compleet nieuw decor, maar bovenal werd ook de setlijst compleet op de schop genomen. Een nieuw begin met uiteraard het herkenbare CANVAS!-geluid, maar zeker verrassend qua stijl en nummers. In de nieuwe 100 minuten durende show komen er maar liefst 100 verschillende nummers voorbij!

Zo zal de blonde zanger van Scooter (back in tha house… Yeahaaaaah) zijn opwachting maken, maar ook de ZZ-Zinterklazen en rapper M&M (blauw of geel of rood). Daarnaast zal er ook muzikaal verrast worden met o.a. hits van Faithless, Status Quo, Franky Boy, LMFAO en de “polkarisering” van AC/DC, The Rolling Stones en Guns n’ Roses.

Kortom, na maar liefst ¾ jaar zonder CANVAS! is de band terug aan het front, terug op de Dollemansdagen en “On the road again!” Dit is dan ook de nieuwe titel van de show (en tevens de kleur van de pakken voor de gene die ”road” gewoon als rood lezen…) 

De zondag is gratis toegankelijk en zal rond 21:00 eindigen.Een organisatie kan niet zonder medewerking van verschillende partners en adverteerders.

De horecapartners van 2013 zijn:

De terreinpartners voor 2013 zijn:

De adverteerders van 2013 zijn:


Terug naar homepage met actueel nieuwsVolg de Dollemansdagen op Twitter!Volg de Dollemansdagen via Twitter!Ga naar de Dollemansdagen Facebook pagina! Lees meer over De CoronasLees meer over Henk WijngaardLees meer over De LawineboysLees meer over DJ Jerome